Referenser

Optimal Skincare

"Jag är jättenöjd med min xStart och har fått många komplimanger för min nya hemsida! Som auktoriserad hudterapeut är det viktigt att förmedla ett professionellt intryck och det känner jag verkligen att min nya hemsida gör. En sak som var väldigt viktig för mig var att kunna uppdatera hemsidan själv - inte vara beroende av leverantören och betala pengar varje gång något skulle uppdateras. Nu ändrar jag själv texter och bilder, lägger till nya sidor och ändrar om i menyn. Fantastiskt roligt!"

Julietta Koxhaxhiku
Ägare Optimal Skincare

www.optimalskincare.se
 

Tonys Högtidskläder 

Det viktigaste för Tonys Högtidskläder var att få en webbplats där de på ett enkelt sätt kan ladda upp många bilder samtidigt och skapa flera olika bildgallerier. Med xStart kan de göra detta och mycket mer. Dessutom är webbplatsen lätt att adminsitrera så att nya kollektioner snabbt kan läggs upp.  Nyheter som rea eller utförsäljning av kollektioner lyfter de enkelt fram genom att puffa för detta på utvalda sidor.
www.tonyshogtidsklader.se

 

Mediform

Mediform hade en webbplats som vi tidigare hjälpt dem med, där man kände sig nöjd med design och struktur. Det som saknades var att de ville hänga med i utvecklingen, kunna arbeta mer flexibelt och utforma sin webbplats på ett enklare, smidigare sätt. Därför flyttade vi mer eller mindre över de grafiska elementen till en xStart. Nu har Mediform en plattform som överträffar alla deras förväntningar på en bra webbplatsadministration. Bra har blivit bättre.
www.mediform.se

 

Nordmark Utveckling

Nordmark Utveckling behövde en ny, fräsch webbplats som skulle tilltala deras målgrupp. Det var den stilrena lauyouten och enkla administrationen som gjorde att valet föll på xStart. Genom att ofta uppdatera hemsidan behöver de inte lägga så mycket tid på att skriva och skicka nyhetsbrev som de gjort tidigare. Istället uppmanar de kunderna via e-postlänk att gå in på hemsidan och ta del av det senaste!
www.nordmarkutveckling.se

 

Maharani Moor

Maharani Moor var på jakt efter en hemsida där de själva kunde ha full kontroll över veckans lunchmeny och lätt uppdatera med nya rätter. Med xStart lägger de nu in veckans lunchmeny flera veckor i förväg och med ett enkelt knapptryck publicerar de rätt meny för rätt vecka.
moor.maharani.se

 

Källfelt Byggnad AB

xStart var ett perfekt alternativ för Källfelt Byggnads AB när de var i behov av att snabbt få upp en tillfällig hemsida i samband med byte av datasystem. Sidan kommer ligga uppe under tiden som de bygger upp en ny skräddarsydd webbplats med bland annat integration mot fastighetssystem och "mina sidor"-funktionalitet.
www.kallfelt.se

 

Svanen West

Svanen West erbjuder chartrade båtturer längs västkusten och ner till Skagen. De har även ett rökeri och en butik där man kan köpa utsökta havsdelikatesser. Svanen West ville ha möjlighet att lägga upp många bilder på sin hemsida, vilket de nu gör med funktionen bildgalleri som de kan koppla till varje ny sida de skapar.
www.svanenwest.se

 

 

 

Galaxi Reklam 

Galaxi arbetar med present- och profilreklam och var i behov av en snygg, stilren och lättarbetad hemsida för att nå ut med sitt budskap. Galaxi Reklam har utökat sin xStart med funktioner soom inte ingår i grundpaketet, såsom sökfunktion och filtreringsfunktion.
www.galaxi.se

 

 

 

Apple Hotel

Apple Hotel är ett trestjärnigt hotell med bekväma rum, vacker innergård och utomhuspool, beläget precis i utkanten av Göteborg. Hotellet behövde en lättarbetad hemsida där informationen finns tillgänglig på flera språk. Genom att lägga respektive språk som ett eget menyval skapade Apple Hotel sektioner inne på hemsidan för både engelska och tyska.
www.applehotel.se

 

 

 

 

 

Ekonomifällan

Ekonomifällan är ett företag som specialiserat sig på att hjälpa privatpersoner som hamnat i ekonomisk kris. Företaget hade ingen hemsida sedan tidigare, utan var i behov av en stilren hemsida som förmedlar företagets tjänster på ett förtoendeingivande sätt.
www.ekonomifallan.se