Om Xelera

Xelera har sedan starten 2003 levererat över 1000 webbplatser till i stort sett alla branscher. Under åren har vi lärt oss vad som är viktigt och vad som är mindre viktigt för att nå framgång på webben.

Vi vet vilka grundläggande funktioner en webbplats behöver idag och under 2012 tog vi beslutet att satsa på ett nytt affärområde och ta fram en färdig mallbaserad webbplats utifrån de vanligaste önskemålen som våra kunder har. Denna kunskap har vi nu förpackat i en produkt vi kallar xStart.

xStart har samma höga tekniska kvalitet och professionella design som våra skräddarsydda webbplatser  - men till ett lägre pris. Ideén är att skapa webbplatsen efter samma modell flera gånger, precis som ett konfektionsplagg. På så sätt kan vi hålla nere priset och fler kan ta del av Drupals fantastiska egenskaper. Med färger, bilder och text skapar du sedan din personliga touch som speglar just ditt företag.

xStart passar utmärkt för mindre eller nystartade företag, organisationer och föreningar. Det är en snygg, professionell och stabil webbplats som går snabbt och enkelt att uppdatera!